för bra

140356-129

ÄNTILGEN ..

.. HAR ÅRETS STÖRSTA HÖGTID KOMMIT!
yes, jag pratar om mellandagsrean (a) . just nu kanske inte alla affärer kommit igång ordentligt, men om man väntar och ser lite, så kommer det vara rea vart man en ser sig om ;D. det jag söker på mellandagsrean är först en digitalkamera, och sen kläder ofc. får se hur pengarna räcker, och hoppas på att man kan skrapa ihop lite cash :)
önska mig lycka till!


I <3 VÄSKOR

gomorron, jag vakna precis och ska strax äta frulle :) jag måste bara säga en sak, jag fick min julklapp av pappa idag. för den blev försenad, eftersom den var skickad på posten. men nu har jag öppnat den och jag kan bara vara mer en glad för vad det var - en LOUIS VITUON VÄSKA :D . den är jätte fin, och jag kommer använda den 24/7 ! I LOVE IT :'D kan inte förklara mig, men den är übersnygg!  


efterbliven i dagarna

ohjävlar, nu har jag inte skrivet på jättelänge. men nu har jag faktiskt haft mycket att göra /: men nu ska jag ta mig tid att skriva litegran :) vi börjar med julafton.

24/12 på morgonen åkte vi - jag, mamma och moster - till mormor och morfar (i helenelund) och skulle träffa mina kusiner sofia och markus, och deras föräldrar kenneth och lena. för dom skulle vid 13 tiden till norrköping och fira jul med deras mormor och morfar. vi bytt julklappar, och jag fick duschgrejer av sofia :)
efter dom åkte stanna jag, mamma och moster kvar. för vid 15 skulle min andra kusiner (mosters barn) komma - terese och andreas. och då fira vi 'riktig' jul ;). vi åt julmat, men faktist inte så "vanlig" julmat, och såg på tv. sen skulle julklappar öppnas, och jag fick då en iPod ( :D ), pyjamas m.fl men inte ett öre :O ! jag som hade önskat mig iPod och pengar. haha! men men. 

25/12 var jag med rebecca hela dagen (jag tröttnade på henne! haha <3), vi satt vid datan - jag fixade med min iPod - och andra saker :) senare på kvällen träffa vi tom och adde, och vi såg på 'house of wax' som jag kommit på är skit dålig  :O ! sen vid 22.20 skulle rebecca gå, men jag var var tvungen att se klart 'prison break' (a), så då va jag kvar med dom.

26/ 12 och sen idag - jag har inte gjort en jävla gerj, haha. jag började dagen med att vakna vid 12.30, sen har jag suttit vid datan, lagt in låtar, lyssnar på musik, va nere och handla (kommer inte ihåg vad (a)) osv. men nu ska jag göra nått annat :) ciao!



lite bilder jag och rebeccan tog när vi inte hade nått att göra den 25/12 :) ♥

24 december - julafton !

140356-120

jag vill bara önska alla en GOD JUL ! hoppas ni får det ni önskat och det kommer någon snö fram åt kvällen :) alla får hoppas och hålla tummarna! jag kommer fira min julafton hos mormor och morfar. men dom bor inte så långt borta, bara 4stationer ifrån (a) men jag, mamma och moster kommer ta 10.47 tåget, och kommer va där ända fram till kvällen. förs ska vi träffa sofia, kennet, lena och markus. sen ska dom åka till norrköping. efter det kommer terese och andreas, som innan varit hos sin pappa. och då firar vi jul med julklappar och allt :) GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !

allt är efterblivet, så jag skriver om igår

och som jag sa hinner jag inte skriva så mycket på kvällarna, men det får bli att jag skriver om kvällarna dagen efter istället (a). så åkte dipti och jag till kista, jag köppte jag en svart bh, och vita björn borg trosor med rosa text. sen skulle jag köpa en mössa till dipti, men den var slut. så istället bjöd jag på mysigt fika :) vi beställde en hallon och blåbärspaj + 1 läsk och vatten. tillsammans kosta det 97kr! så vi tog bort läsken, för vatten va gratis (konstigt nog, när det va så dyrt). så tillslut blev allt tillsammans 70kr. pajerna va inte såå stora, men det kunde man värkligen tro, eftersom man mådde så förjävligt illa efteråt! den där pajen förstörde nästan hela min dag! haha. både dipti och jag fick ont i magen, så vi åkte hem sen.

på kvällen gick jag och madde på den där festen, men det kanske inte va så mycket till "fest". det va ganska långtråkigt, och det va så lite folk. det skulle ha kommit ca 100 pers men det va bara 23st. men på slutet va det lite bättre, då satt vi i sofforna och prata lite och alla skrattade osv :) . men sen va det slut, och madde och jag fick skjus hem av hennes mamma och pappa :)<3

kort om dagen



140356-119
jag märker att
jag knappthinner
skrivanågot på
kvällarna längre,
även fast vi har
jullov. men idag
ska jag iallafall
till kista med dipti.
jag har lite pengar 
kvar från igår, så
jag ska köpa lite
underkläder tror
jag (a) .
och sen skulle
dipti få en mössa
av mig. asså det
va så längesen
hon skulle få
den, så nu
kommer jag
inte ens ihåg
varför hon ska få
en, haha.
men jag ska
fråga henne :)
senare ikväll
kanske jag och
några på en fest
i grimsta. emelie
bjöd med oss,
och sa att det va okej. men vi får se hur det blir med det. men det skulle vara kul att då :) .
men nu måste jag äta frulle (a) CIAO!


frossa i burberry

140356-117

jag är lite för burberry, och här har jag hittat deras 'spring/summer collection 2007' . jag tycker kläderna är überfina, och dom skulle gärna så flytta in i min garderob! men eftersom det är burberry är det ju inte direkt billigt, så det är sånt man får drömma om (a) burberry finns lite överallt, men då menar jag inte som HM eller KICKS, utan mer lite överalt i världen. här i sverige finns det tex. på NK som ligger på hamngatan 18-20 . där finns det äkta burberry saker, men då pratar man mer om väskor och "enkla" saker, inte just dom här kläderna ovan :)

mysigt mode

140356-116

så här till vintern kanske man inte orkar vara fin 24/7 . och då kan det sitta bra med ett par mjukisbyxor :)
jag föreslår dom här två . dom första är ifrån ksss (kungliga svenska segelsällskapet) och dom kan man köpa inne vid slussen. dom kostar 299kr och är mycket hållbara!
dom andra är ifrån bikbok och kostar 399kr. fin färg och väldigt mysiga. bikbok finns lite överalt vart man ser sig om :) satsa på mysiga men ändå stilsäkra kläder i vinter!

tillbaks 2006-dec-20 @ 21:32:29

oj, nu känns det som att jag inte har skrivit på jätteläng. men igår hade vi kul som få! vi åt pizza, och hade lussebullar m.fl saker framdukat. i julklapp av bebisarna fick jag örhängen, halsband, nått gott, och två par trosor (a). dom andra fick alltmöjligt, men underkläder och kräm va nog populärast i går. men som finast paketen kom ju så klart från mig :) haha.

neeeeej ! idag åkte min bästa diana (
www.stajl.blogg.se) till serbiia :'/ hon kommer vara borta under hela jullovet, men jag är jätte glad för hennes skull <3 måste ju ringa henne! vi hade också julavslutning idag :D äääntligen har vi ledigt! jag vet inte riktigt vad jag ska göra under lovet, men man får ta det som det kommer. men roligt har jag bestämt mig att jag ska ha ;D redan imorgon börjar det roliga. då ska jag till stan med madde och emelie, jag själv ska inte köpa något. för jag har verkligen inga pengar! hoppas man får några monny i julklapp ;)
nu måste jag kila vidare, puess och god jul <3

140356-114

sandra sitter i skolan med no och diana


nu sitter jag här i skolan med diana, och ska egentligen skriva på NO. men tog en snabb sväng in på bloggen bara :) . idag blir det mys med bästa kompisarna, lilla julafton som vi kallar det. vi alla byter julkalppar hemma hos mig och äter gott och snackar skit :D rebecca ska hjälpa mig efter skolan - har jätte mycket att göra! skriver lite mer ikväll efter lillajulafton, KANSKE hinner in en sväng runt fyra. om jag inte är inne då, så håller jag på fixa till där hemma (a)
måste jobba med NO nu, ciao <3

140356-70140356-14

snabbis

ohj, idag har jag inte hunnit skriva något  alls :/ men det blir så när man har skoldag och inte är sjuk (a) . men annars idag var jag med madde på handbollen, men jag va inte med och köred eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. men det va avslutning så jag var "tvungen" och så gick jag för att madde inte skulle vara 'ensam' :) juste nu håller jag på att baka lite julgott tills imorron, får se vad bäbisarna säger <3 nu måste jag tillbaks till baket, CIAO ♥

perfym missbrukare

140356-109


så här till julen kanske man vill lukta extra gott? och då kanske dom här perfympaketen från NK jag hittat passar perfekt!

(1) dior paket :
dior mascara set - diorschoe mascara svart och mini dior kiss colur 318 
pris 245:- (värde 375:-)
dior j'adore - necessär. EdP 30ml och body lotion 50ml
pris 459:- (värde 750:-)
dior fahrenhit for men - EdT 50ml, showergele 50ml och deospray 50ml
pris 459:- (värde 750:-)

(2) lacoste paket : lacoste inspiration -  EdP 50ml och body lotion 50ml
pris 485:- (värde 570:-)
lacoste essential - EdT 40ml och deostick
pris 445:- (värde 540:-)

(3) DKNY paket : donna karen be delicuous - EdP 30ml och body lotion 100ml
pris 295:- (värde 500:-)
donna karen red delicious - 30ml
pris 295:-

(4) dolce & gabanna paket: dolce & gabanna light blue - EdT 25ml, body lotion 50ml och shower gel 50ml.
pris 325:- (värde 465:-) 
dolce & gabanna the one - EdP 50ml
pris 625:-

(5) gucci paket : gucci 2 - EdP 30ml och body lotion 100ml
pris 425:- (värde 610:-)
gucci rush - EdT 30ml body lotion 100ml
pris 385:- (värde 560:-)
gucci envy me - EdT 30ml body lotion 100ml
pris 395:- (värde 565:-)

dagens info

nu har jag kommit hem ifrån stan med hanna, ylva och belle :) jag köpte inget specielt - eller juste! en sjal ifrån CHANEL , men förstos då inte äkta. men inte hel falsk häller - super fin tycker jagl (a). vi hade jätte kul och hittade på "alltmöjligt" ^^ . nu ska jag snart äta (jag är inte ett dugg hungrig), och sen efteråt får vi se vad som dyker upp :) .
mjaauw <3 take care!

ett ljus åter

140356-113"när tredje ljuset brinner, vi juleklappar syr. och alla bakar kakor, och har ett sånt bestyr"

nu är det redan tre ljus tända, och bara en vecka kvar att brinna upp. på morgonen när man stiger upp kan man känna julkänslan, men sen vrider man på persiennerna -
INGEN SNÖ!
jag är säker på att det inte kommer komma någon snö till jul, det är ju fortfarande så "varmt" ute. jag gillar inte snö, men så här till julen måste det finnas snö utomhus /: det är bara att hoppas och hålla tummarna - glad tredje advent!

rockig stil

nu är det inte långt kvar till jul, och redan imorgon är det tre ljus tända i adventljusstaken. nu förbereder dom flesta sig med all julpynt, köper gran och slår in alla julklappar. kom in lite mer in julstämning av de mysiga fynden jag hittat:

här kommer några extra julklappstips, som verkligen är sisataminuten! det passar lika bra till bror som till mormor eller morfar. jag pratar om mysiga, fluffiga rockar.

  

alla rockar kommer ifrån åhlens.
den röda rocken är för "henne", en extra mjuk fleecerock och den kan man få för 399kr
nästa rock är också en tjej model, och kostar 495 - alltså om man vill lägga  ut lite cash ;)
sista och nästan sötaste rocken är som ni kan gissa och en tjejrock - 399kr. jag tycker doc. den är jätte mysig och ligger i toppen på min rock-lista (a)

pepparkakor m. julmust

dagen blev ju inte direkt som planerat, men det blev mycket bättre! men jag missa tyvärr rebecca, diana och maddes 'stol-dans' som jag gärna hade velat se. istället tillbringa jag heela dagen tillsammans med belle och hanna. på dagen var vi i väsby c, senare på kvällen kom dom över till mig - och fan va vi fjolla oss (bilderna är lite därifrån (a)) ! vi åt också pepparkakor och drack julmust, vi (belle ♥) färgade håret på mig - supersnyggt :D ! vi kvartöver 21 kom diana, men halv var hanna och belle (fucking cp ungar) GÅ hem. nu sitter jag här och diana skuttar runt i lägenheten på väntan tills att får blogga lite på hennes blogg ;) hon nattar också över här, och vi ska nog se på någon film - just my luck? SHIT, måste sluta blogga nu. diana står med en kniv och hotar mig att logga ut (inte) ! bloggar mer i kväll - CIAO ♥


scarlett johansson för louis viutton

140356-103

scarlett johansson är louis vuitton's nya ansikte.
här fottas hon för de nykommande väskorna, i love it. louis vuitton har en tendens
att göra en enkel väska till någonting väldigt speciellt.
vi får se vem den stå framför louis vuittons kamera näsra gång. 



ett skäl till längtan efter vår




i onsdags var de säsongsavslutning utav oc, och det lämnade ett stort hål efter sig.
va fan kommer hända, och hur kommer det gå för alla? jag längtar verkligen till våren då oc återvände med en säsong 4 och massa nya spännande avsnitt. man inget kommer bli det samma utan marissa (mischa barton).


kvällens

nu har jag ätit middag, det blev pastasallad med vitlöksbröd :) inget dök upp i kvällen till ära. eller jo, jag blev inbjuden på en liten mysig tjejkväll med rebecca, madeleine, dipti och diana. men men,  jag kunde nog ändå inte följt med för jag är fortfarande sjuk. så jag ska nog titta på film, knapra pepparkakor och supa julmust (a). jag har också "renoverat" min blogg, vad tycks? ;)
juste, lite kort om morgondagen - om jag blir frisk(are) ska jag gå på rebecca, maddes och dianas dansuppvisning runt kl. 14-15. sen efteråt hoppar jag på tåget till upplands väsby, och promenerar till centrum där jag ska mötas av hanna. och då ska hon ha färgat håret :O :D

MJAU ALLA LUSSEKATTER <3

kom in i julstämning med -

140356-81

årets julfilm är helt klart den nykommna filmen "the HOLIDAY".  i huvudrollerna ser man  - 
jude law, cameron diaz, kate winslet och jack black.

"iris (kate winslet) är kär i en man på hennes jobb, som snart ska gifta sig med en annan kvinna. och på andra sidan jordklotet, upptäcker amanda (cameron diaz) att den man hon bor tillsammans med har varit otrogen. två kvinnor som aldrig träffat varandra och bor 6000mil ifrån varandra, befinner sig i exakt samma situation. dom träffar varandra på en hemsida där man byter hem impulsivt under ett "lov". iris flyttar in i amandas lägenhet i LA i soliga california, medans amandra anländer till iris snötäckta hus i england. kort efter dom 'bosatt sig' träffar båda två det sista dom ville : en ny romans. amanda blir charmad utav iris snygga och stiliga bror graham (jude law), och iris få mötet med låtskrivaren miles (jack black)."






2006-dec-15 @ 10:27:49

140356-66

gomorron sverige. nu har jag precis gått upp, och hämtat en macka som jag kan äta på.
idag - om det inte dyker upp något - ska jag bara vara hemma. jag är fortfarande sjuk, och det har  faktiskt blivit lite sämre igen /: .
man tröttnar på att vara hemma! inte för att jag vill till skolan, men saknar att vara med kompisar osv. jag vill verkligen hitta på något idag, men vet inte vad man kan göra. jag känner mig in stängd - jag vill ut!

nu måste jag slänga på mig kläderna, och dricka upp den varma chokladen - CIAO




sånna här listor är ju lite kul (a)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
yo quiero un bocadillo de queso, por favor.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
luft
3. Vad var det senaste du såg på TV?
the oc - säsongsavslutning
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
19.10, den var 19.17
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
http://www.babyboi4lyfe.com/Privite%20Music%20Folder/I%20Wanna%20Fuck%20You%20Dirty.mp3
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
tisdags, på väg hem från skolan -  jag va sick.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
dataskärmen :)
8. Vad har du på dig?
blåa ksss mjukisbyxor + ullig tjocktröja
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
mitt minne suger
10. När skrattade du senast?
riktigt ordentligt - i måndags!
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
'affischer' på perfymer och liknaned + ett fönster
12. Har du sett något konstigt på sistone?
24/7
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
duger bra ;)
14. Vilken var den senaste film du såg?
just my luck
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
alltmöjligt
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
-
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
sandra östman - miljonärstämplad
18. Tycker du om att dansa?
i love it
19. George Bush?
george buske?
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
ingen susning
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
absolut '
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
"är du singel ?"

allt kommer ordna sig


www.stajl.blogg.se
 ♥  www.saandrs.blogg.se


enkelt och användbart

ROUGE / BLUSH
en blush eller bronzing ger färg och form till ansiktet.
applicera blushen på den högsta pungten på kinden och tona ut mot hårfästet, där du naturligt får mest färg i ansiktet.
för extra färg i ansiktet kan blush eller bronzing puder också appliceras med lätt rörelse på hakan och i pannan.

                              

(1) ett trekantigt eller hjärtformat ansikte kan göras mer ovalt, genom att lägga bronzing / puder / blush vid tinningarna upp mot pannan och på hakan.

(2) ett runt ansikte kan göras smalare genom att lägga B/P/B på undersidan av kindbenen.

(3) om man har fyrkantigt ansikte kan det göras mer ovalt om man lägger B/P/B på sidan av pannan, på nedersta delen av kinden och innerst på käkbenen.

(4) har man ett avlångt andsikte, kan det göras kortare genom att lägga B/P/B på översta delen på pannan, kindbenen och käkbenen.



FOUNDATION / CONCEALER / PUDER
man ska aldrig lägga en foundation på orent ansikte. om man har torr/sträv hud ska man lägga en fuktkräm innan man slänger på make-upen och låta fuktkrämen sjunka in i  huden i några minuter.
det kanske är svårt att hitta en foundation som är den "perfekta" färgen, man kanske provar lite och tänker "den värkar bra" men sen när man tar över hela ansiktet så blir man helt negrig, eller kritvit.
men för att hitta en bra färg är det bra att lägga foundation på käkbenet vid övergång mellan ansiktet och halsen. det är bra att prova i dagsljus, och välj hellre en lite ljusare foundation än en alldeles för mörk.
när du applicerar foundation bör man använda fingrarna eller en bra svamp. och tona alltid ut make-upen från mitten och ut mot hårfästet. och foundation ska dras ner mot halsen så man inte ser sminket slutar.

concealer använder man för att täcka mörka ringar under ögonen eller partier i ansiktet som man vill dölja. man ska välja en concealer som är ett snäpp ljusare än du hudfärg.
för att få bort dom där mörka ringarna under ögonen, utan att ansiktet ser kladdigt eller plastigt ut. kan man dutta tre prickar under ögonen och tona ut det in mot näsryggen. glöm inte att lägga en concealer i inre ögonvrån, det gör så dom mörka partierna i ansiktet ofta glöms bort.

puder används oftast för att göra ansiktet mer matt och jämn hy. och här ska man välja en lite ljusare färgnyans än din hy, men jag tycker det är helt okej att ta ett snäpp mörkare för att få den där bleka sommar färgen som man brukar ha på hösten. pudret ska inte ligga som ett lager på huden, utan göra så huden får en matt och fin yta.

blogg.se rullar på!


TACK! blogg funkar äntligen
som det ska! fan vad det strulade ett tag.
första tanken var att det bara var jag som hade det så, men no no.
men annars idag har jag varit hemma ifrån skolan, det gör jag nog vecka ut.
  annars har jag tittat lite på "the oc" FUUUUUUUCK, marissa igår :'/ .
jag visste ju, men ändå! jag grät som få, men det måste man ju (a) får se hur det går nu.
mjaaauuuw, jag känner mig så lonely här hemma i tystnaden.
saknar alla mina tjejor ♥ .


 LATER!


julklapps feever ?


idag är det lucia, och det närmar sig julafton. om man inte har köpt alla julklappar än är det bäst att börja fundera - FORT! för nu kommer dagarna flyta på och helt plötsligt står man där utan julklappar. det är också lätt att drabbas utav julklapps feber vid den här tiden (a). men oroa er inte, här kommer några favoriter ifrån mig :) :

pojkvänn / bror -
jag tycker heltklart att det är svårast att köpa till killar! jag själv tycker det inte alls finns mycket att köpa till dom.
"lyx": björnborg kalsonger - 199kr MQ , budget: adam brody kalsonger - 99 JC.
kalsonger funkar alltid. kanske lite pinsamt för vissa men det är både lätt och rätt billigt beroende på vad man köper. det finns mycket att välja på - färger, modeller osv. :)

bästakompis / syster -
det är alltid lätt att köpa till tjejer, och då särskillt till bästakompisen! man har ofta samma smak och man kan köpa något som man själv tycker är fint.
"lyx": dior rouge dior - 250kr kiks ,  budget: isadora perfect moisture - 90kr kiks.
"lyx": clinique superbalanced make up - 260kr kiks , budget: l´oréal infalliable foundation - 140kr kiks 
"lyx": calvin klein underwear - 210kr MQ , budget: siden pyamas - 89kr HM
det finns helt enkelt nästan alltmöjligt. underkläder till smink och krämer. det är bara fantasin som sätter grenser!

mamma / moste / faster (/ mormor / farmor) -
till mamma,moste och faster kan man också köpa nästan allt. men då ska man mer tänka på vad som passar just dom. efter som dom är äldre har dom lite anurludare smak.
"lyx": fina blockljus - 145kr/st body shop , budget: blockljus - 25kr/st ÅHEM
"lyx": fina krämer i paket - 269kr body shop
 , budget: olivpaket - 89kr apoteket 
man kan som sagt köpa lite vad som hällst. bra "vuxen"-affärer där man oftast hittar något till mamma är body shop, naturapoteket, indiska, åhem och liknande.

pappa / morbror / farbror (/morfar / farfar)-
enligt mig är det lättare att hitta till pappa och gänget än pojkvänn/bror.
"lyx": calvin klein kalsonger - 199kr MQbudget: boxershorts 2-pack - 199kr dressman
"lyx": skjortpaket - 199kr dresman
budget: skjorta - 149kr hm
till herrarna funkardet också bra att gebort kalsonger i julklapp, och det finns många altenariva att välja på :)

sistaminuten julklappar som funkar till alla -
presentkort på favoritaffären , sf-biochek , en/flera bra filmer , gott julgodis, kontantkort till mobilen


det va lite tips från mig vad man kan köpa till var och en :) lycka till, och GLAD LUCIA ♥

13 decemder - lucia

idag är jag hemma, jag är jätte trött och mår inte alls bra.
så jag ska inte sitta här vid datorn, ska bara blogga lite :)
man blir väldigt irriterad på blogg.se eftersom allt är så trögt. och igår hade jag skrivit jätte mycket och så skulle jag publicera inlägget, och *poff* så va det borta /:
idag ska jag bara ta det lungt, och juste! det är lucia idag :D någon som ska baka något?

nu ska jag vila och lyssna på musik, CIAO

the oc, apelsiner och en sjuk sandra


nu har jag varit hemam ett tag, jag gick hem från skolan vid so-lektionen.
alldeles nyss såg jag klart på "the chrismukkah that almost whas't"  (oc sesong2),  måste komma in i julstämning + det avsnittet är så bra :')
nu sitter jag och äter apelsinbåtar, och ska vila en liten stund. senare ska jag nog se på "just my luck" och i kväll blir det "uggly betty" och "gray's anathomy"  :)
nu ska jag klicka lite på playahead.se, sen ska jag mysa lite för mig själv (a)

ciao, och imorron är det lucia! <3

kort om veckan :)


mjjaaauw, alla lussekatter!
dagarna närmar sig julafton, och nu börjar alla 'juldagar' komma :) och alla udda-skoldagar!
på onsdag är det redan lucia, och tisdag nästa vecka , firar vi lillajulafton - jag rebecca madde diana och dipti (a) då ska dom natta, vi byter julklappar, äter gott och har det myspys :) sen på morgonen äter vi god frulle, och har sellis till skolan <33  LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR !
men just nu så är det bara måndag v.50 -.-
imorron fylle äääälskling år (hanna schjelderup)! GRATTIS BÄÄÄÄÄÄÄÄSTIS :'D ♥ hoppas du får ha en underbar födelsedag :) 
på onsdag har vi ingen handbollsträning, men på torsdagen ska vi sälja några lotter.
på fredag ska jag kanske till staden med hanna, om du ser till att bli frisk! :O (a) du måååååste <333
sen på lördagen har ljungen, madde och diddisan dansuppvisning - dom är JÄTTEDUKTIGA jag lovar :O och sen dagen efter har jag ljungen och madde dansupvisning  (a) , så det är ganska mycke om den kommande veckan :)

nu ska jag faktist baka pepparkakor :O , hoppas jag inte bränner upp dom som mina och maddes (a) önska mig lycka till! ♥


140356-69


det va till madde!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !


klockan 18:07:16


morsning, nu har sandra kommit hem :)  
först - det gick det vanliga på dansen, men ljungen kom inte. hon mådde inte som hon skulle.
men jag och madde gick, och vi var heelt cp ( JAG ). det va ganska passande, för vi hade dans i en cp skola (a)
sedan skilldes madde och jag åt på häggvik stationen, jag skulle till kista och madde skulle hemmåt.
i kista köpte jag klart alla julklappar - SKÖÖÖNT ! nu har jag 200kr kvar, och dom pengarna är bra att spara till årets största högtid (a) - MELLANDAGSREAN!  
ikväll händet inget speciellt, det vanliga - mys framför tv. sen är det skola igen, men nu är det sista hela veckan. sen onsdagen veckan efter, har vi JULAVSLUTNING :D lääängtar som få!  nu ska sandra kila, ska duscha - vad ska du själv göra? :) MJAAUUW KISSEN 


140356-76


morning sunday


godmorron! steg upp för ett tag sen, har haft lite svårt att sova.
jag har ont imagen, eller - varje gång jag äter något, mackor, mat, så får jag jätte ont i magen /:
kanske magsjuk, vem vet?
idag ska jag, ljungen och madde på bögdansen igen. det är en extralektion, och sisata innan uppvisningen (fast det är bara en liten uppvisning, ungefär halva - minder än halva dansen). så det är bäst att man går, kan typ ingentig -.- .
efter dansen ska jag ta en sväng till kista, ska köpa maddes julklapp och mormors, sen har jag köpt alla julklappar för det här året (a) !

måste kila nu, dansen börjar vid 13 och måste hinna med 47 tåget (har pyamas på mig ^^ ). skriver mer senare under dagen, pussy ♥


140356-68


sandra is back on track

                



hej! gud, jag har inte varit inne skrivit på jättelänge. jag har haft  fullt upp på kvällarna - läxor, kompisar osv.
hinner inte med bloggen så mycket. men nu är jag inne :)
igår va vi på elverket, (bilderna - time before, när vi fixar oss) helt okej. men en gång räcker bra (a).
jag åkte dit med madde, rebecca och diana (<3) harald skjutsade dit, och louise tillbaks.
vi hade det skoj och mysigt, haha. vi trängde oss som få (a) det var jävligt lång kö när vi kom, men så stog lina, tessan och elin där framme ( tack för ni stod där! ) så vi hoppa emellan. en vakt stirra värsta mycket, men sa INGENTING /: haha. så vi var bland dom första som kom in :)
idag
var jag, madde och ljungen på bögdansen men innan vi åkte dit, så tog vi en sväng förbi stinsen, för idol-eric och crew skulle komma dit, och madde ville så gärna åka dit och se honnom sjunga :)  i sälskapet träffade vi också susanna och ylva, söta som socker <3

måste städa mitt rum nu, ciao <3

budget priser!


140356-63

den här mascaran använder jag - telescopic från LÒRÉAL paris. mascara som är rätt så ny på den svenska marknaden. lättdoserad gummi borste som är böjbar, trollar fram fina fransar och gör så att det är lätt att komma åt överallt. färgen håller i sig genom hela dagen och man lyckas hålla borta mascara klubpar som lätt kan uppstå. den kladdar inte alls, och tål duggregn utan att man blir svart underögonen. men om det störtregnar så kanske det ger något annat. men överlag en jätte bra budgetmascara!  

ca.pris -  119 - 140kr





140356-62

det här är också denna foundation jag sätter på mig, också den kommer från
LÒRÉAL paris - foundation infallible. den är lättanvänd och ganska tjock / dryg, som gör så att den hålls längre. den täcker mycket bra och jag själv tycker den är lätt applicera och täcker de små fel som man inte vill att någon ska se :) men gör ändå inte så man får ett "perfekt" plast ansikte. utan det ser mer ut som att man har fin naturlig hy. det finns många färgsortter som gör det lätt att hitta den färg som passar just dig bäst.

priset på denna foundation ligger på. 99 - 140kr


bilder från första advent


140356-50

140356-61


bilder från igår i stan med hannaschjeldeup, theresek och bebbe@ pea <3 tack för en underbar dag igår!
älskar er alla jäätemycket ♥

sickness

idag är jag hemma från skolan, har ont i huvudet/halsen.
det är inte så mycket jag missar iallafall - musik, matte, spanska ;)
får se om jag går imorron.

nu ska jag slå in julklappar och dricka te, take care <3

140356-15

första advent - 10:41:39


140356-48

idag ska jag åka till stan med hanna, tessan och belle (a)
jag ska köpa resten utav alla julklappar, och om det blir pengar över ska jag köpa något fint till mig själft  ;) 
dom andra är typ out of cach, fast hanna skulle köpa något till sin mamma :)
vi ska ta 02 över tåget härifrån (rotebro station) sen blir vi borta ett tag. ciao bella ♥


från första december


klart man inte vill dansa med desperata negrar dreglandes på ryggen :/   - sandra&madde
                                  
 



thanks God it's friday!


godmorron, idag är det äntligen fredag och första december!
idag är sista elevensval's dagen, vi ska redovisa om stockholm stad med bilderna vi tog* osv.
det har iallafall varit skönt utan läxor den här veckan :)
ikväll ska jag och madde (dom andra kunde inte /: ) till kultur, med dom från handbollen och andra.
det ska bli kul, sen efteråt ska vi sova hos elise (a).
annars i helgen ska jag på bög dansen, som jag går på med madde och ljungne.
och på söndagen ska jag åka till stan och köpa resten utav julklapparna med
hanna, belle, tessan och ylva - längtar :D

.. ni betyder ♥



140356-2