Märkes mobiler

Många kanske märkt att Dolce & Gabbana har lanserat en egen mobil genom Motorola? Japp, och nu kommer också Prada med en egen mobil ! Dom har tagit hjälp ifrån LG och hoppas nu på stor säljning och slå Dolce & Gabbana's RAZR Vi3. Mobilen är planerad att komma redan nu på 'tidinga' 2007! Prada mobilen kommer (såklart) att vara svart och ha alla möjliga funktioner. Den är meningen att den ska vara en kombination av Hög-teknologi och avancerad design, alltså inte bara "ett enkelt design jobb" ! Det är också meningen att mobilden inte ska han några knappar och bara en sk. "touch-screen" .  Den här planerad att kosta runt 6000 kr :| Så det är inte direkt någon 'budget' mobild :D  

.

image261

Lindsay Lohan for Miu Miu

Hon går nu i fotspåren efter den kinesiska skådespelerskan Zhao Xun, och blir Miu Miu's nya 'ansikte'. Jag pratar såklart om Lindsay Lohan, som lämnat det ungdom's skådespeleriet och klivit in i den sk. mer "vuxna" världen. Först hennes (inte just nu så) nya filmen "just my luck" och nu  det här. 
Tagningen skedde i London, och Lohan är modell för  "the Spring 2007 ad campaign". På bilderna har hon ett eldrött hår som hon klär sig i, men själv föredrar jag det mer mörkare!

Här är lite bilder från tagningen :


image259 




Vårkänslor

Idag kändes det verkligen som vår ute!  Solen sken, man kunde gå med tunn jacka o snön är nästan helt smält :D ! När man känner att våren (och då också sommaren) håller på att komma, blir hela GLAD o de kan hålla i sig hela dagen !  Så det är både bra för sig själv och alla runtomkring en ;) Jag hoppas VERKLIGEN att sk. "våren" håller i sig, och att vi inte får något snö väder igen :/  !


image257image258
vem får inte längtan till sommaren när man ser dom här bilderna?


Madeleine Gråbergs

image254

Ny månad, nya tag

Nu är det som sagt ny månad igen, och idag sista lov dagen. Imorron är der skola igne, inga läxor tills då. Men vi har två prov under den här vecken (matte och no) och så smart som jag är hade jag glömt alla böcker i skolan, så jag har inte kunnat övat nått under lovat  :/  
På lovet har jag hunnit med att fylla år, kompisar och handlat.upp alla penagr jag fick när jag fulde år  Så för pengarna köpte jag ett par jeans, en tjocktröja - aspen från homerun, en miss 60 blus, två vanliga linnen från MQ, isadora puder, sminkbortagning för ögonen och aah, tror det va allt :) 
Men kompisarna har jag varit i Väsjöbacken en gång, sprungit från en fest,  ja då handlat, snackat skit, sätt på 1000 filmer, träffat massa olika folk o skaffat några nya kontakter!
Så av hela lovet's sammanstälning tycker jag att det va ca. 75% bra :D Skrattat mycket, pratat mycket och haft kul! 140356-145



image253



Juste, jag och Madde har hittat världens bäasta låt under lovet också :)
http://orwin.diinoweb.com/files/Min musik/12-jay-z-lucifer_(produced_by_kanye_west)-rns.mp3