Födelsedag utan vänner?


Missade någon Paris Hiltons födelsedags partaj? Hon firade iallafall sin 26;e födelsedag i Las Vegas, men hon bjöd varken hennes bästa kompis Kim Kardashian och som en källa säger, så fans det inga "namn" där, alltså sk. 'kända' förutom hennes egna syster Nicky Hilton. Källan säger också att Paris hade sagt i mikrofonen att hennes nya (gamla?) vän Nichole Richie var "on here way"..
Även fast det inte fanns några kändeisar från A-listan så spåra festen ut. På efterfesten som ägde rum på Penthouse Suite kunde man se att Paris själv lekte med en vild apa och att massa getter var inne på rummet.. Så kanske inte så konstigt att 'ingen' dök upp. Rubrikerna säger "Paris Hilton har inga vänner, och har konstiga fester" och för engångs skull.. så har inte median helt fel ;)


140356-250
inte helt fel tårta iallafall ;D



Kommentarer
Postat av: Paris Hilton

Asså man skulle köpa biljetter till hennes fest! jag har henne på twitter och hon skrev att alla som hade henne skullle gå in på en visss sida o köpa biljetter till hennes fest.Hon la öven ut hela festen på twitter så, media "har fel"!

2010-10-13 @ 17:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback